Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Laborról röviden

Írta: Megtekintés: 1600

2 db 20 fős laboratórium várja a tanulókat. Ezek rendezvények alkalmával összenyithatók, így növelhető befogadó képessége interaktív foglalkozásokra, előadásokra. A szigetasztalok körül 10 diák ül, dolgozni párosával tudnak. Az asztalok árammal, gázzal ellátottak. A teremben az oktatást digitális tábla, szavazó szett és Leonardo 3D-s digitális program segíti. A tanulókísérletek segítésére közel 25 millió forintért érkeznek taneszközök.

A munkát kiszolgáló egységek az előkészítő, modern vegyszerraktár, tanári szoba, várakozó hely diákok számára és mosdók.
2015. januárjától a 10 partner iskolából érkeznek diákok 300 órában októberig, majd a következő 5 évben évi 150 órában. Ezeken a tanórákon az iskolák igénye szerint tartunk tanulókísérleti órákat. A tanórákat tanáraink által elkészített munkafüzetek és szaktanári segédletek segítik. 5-12. évfolyamig 84 db munkafüzetet írunk, mely 336 tanóra anyagát tartalmazza. Az 5-6. évfolyam természetismeret, a 7-12. évfolyam kémia, fizika, biológia és földrajz foglalkozásokon vehet részt.
A partner iskolákat kedden és szerdán fogadjuk, a többi napon a gimnázium tanuló számára tartunk tanórákat. Ez a laboratórium alkalmas az emelt szintű érettségi gyakorlati feladatainak elvégzésére, begyakorlására diákjaink számára.
A labor tevékenységéhez kötődnek a rendezvények, melyek között szerepelnek tanulmányi versenyek, szakmai napok és a természettudományokat népszerűsítő interaktív foglalkozások is. A Tudomány Hétköznapjai Rendezvénysorozat nyitott a város lakossága számára. Ide várjuk a fiatalabb gyermekeket, szülőket és a természettudományok iránt érdeklődőket.


Legfrissebb híreink

2015-05-27 16:50:32

Tudós Rektor Csapatverseny 5-6. évf.

2015. május 27-én (szerdán) rendezték a Földi János  Laboratóriumban a Tudós Rektor Természettudományi Csapatverseny döntőjét az 5-6. évfolyam részvételével.  

Bővebben
További hírek