Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Vegyészpalánták a Sziládyban

Írta: Bertalan Gábor Megtekintés: 576

Tizenhetedik alkalommal rendeztük meg a Református Iskolák Országos Kémiaversenyét. A Szilády Gimnáziumból Gavlik Gergő évfolyamában a legjobb laborosnak járó díjat nyerte. A 9. évfolyamosok között 3. helyezést ért el Boldizsár István.

Pénteken délután a tanárok számára szakmai programot-műhelykonferenciát, a diákoknak tanulmányi kirándulást, este érdekes kísérleti bemutatót szerveztek.

A verseny lebonyolítására szombaton került sor. Reggel  a díszteremben Bödecs Pál lelkész-főigazgató tartott áhítatot, majd Gavlikné Kis Anita tanárnő ismertette a versenynap programját. A 7-8. évfolyamosok tesztfeladatokat oldottak meg a 9-11. évfolyamon a feladatmegoldás mellet laborgyakorlatokban is összemérték tudásukat a diákok. Ez alkalommal a gimnázium új természettudományi laboratóriumában bonyolították le a verseny gyakorlati részét. 15 órától Dr. Zsigmond Ágnes egyetemi docens ismertette az eredményeket.  A résztvevőktől Varga Judit gimnáziumigazgató búcsúzott.

Ezúton köszönjük a diákok és felkészítő tanáraik munkáját!


Versenyeredmények...

Fényképek a versenyről...

Szakmai program-műhelykonferencia programja (péntek)...
Verseny programja (szombat)...


Legfrissebb híreink

2015-05-27 16:50:32

Tudós Rektor Csapatverseny 5-6. évf.

2015. május 27-én (szerdán) rendezték a Földi János  Laboratóriumban a Tudós Rektor Természettudományi Csapatverseny döntőjét az 5-6. évfolyam részvételével.  

Bővebben
További hírek