Figyelem! Az általad használt böngésző nem támogatott, így az oldalunk NEM működik, illetve nem jelenik meg TELJESKÖRŰEN! Segítségért kattints! Segítséget kérek!

Labor épület átadó rendezvény

Írta: Bertalan Gábor Megtekintés: 1194

2015. január 29-én ünnepélyes keretek között adták át a Földi János Természettudományi Laboratórium épületét. A Szilády Gimnázium új oktatási helyszíne a kiskunhalasi kistérségben is népszerűsíti a természettudományokat. A több mint 300 millió forintos projekt egyik fontos eseménye volt a program.

14 órától a díszteremben Édes Árpád lelkész igehirdetését követően sokan méltatták a természettudományok és a laboratórium jelentőségét. Bödecs Pál főigazgató, projektmenedzser, Bányai Gábor országgyűlési képviselő, Hegedűs Béla esperes, Lukács László a SZÁT elnöke, Nagy Czirok Lászlóné iskolaigazgató, Varga Judit gimnáziumigazgató szóltak a meghívott vendégekhez, diákokhoz. Az ünnepséget az Énekkar és a Dicsőitő Zenekar fellépése színesítette.  15.30 órakor a Himnusz eléneklését követően vágták át a labor bejárat előtt a szalagot, hivatalosan is átadva ezzel a diákoknak és a tanároknak az új, XXI. századi feltételeket teremtő oktatási helyszínt. A vendégek laboratóriumi foglakozásokat, tekinthettek meg, kémiai, fizikai, biológiai  és földrajzi témakörökben. A programot állófogadás zárta.

Fényképek...


Legfrissebb híreink

2015-05-27 16:50:32

Tudós Rektor Csapatverseny 5-6. évf.

2015. május 27-én (szerdán) rendezték a Földi János  Laboratóriumban a Tudós Rektor Természettudományi Csapatverseny döntőjét az 5-6. évfolyam részvételével.  

Bővebben
További hírek